Ulaşım

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden geliş
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü geçtikten sonra İzmit-Ankara çıkışını takip edin. Yol üzerinde sağdaki ilk çıkış Ataşehir çıkışıdır. Ataşehir yoluna girdiğinizde ilk sağa dönün. Işıklara geldiğinizde sola dönün ve 100 metre devam ettikten sonra sola dönün. İlk gelen kavşak değil ikinci kavşaktan sağa dönün, 50 metre sonra Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nu göreceksiniz.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geliş
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü geçtikten sonra 4. Çamlıca-15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışından çıkılır. Bu yol üzerinde sağdaki ilk ayrım Ataşehir-Yeni Sahra çıkışıdır. Bu yol üzerinde ikinci kavşağı geçtikten 50 metre sonra Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nu göreceksiniz.

Bostancı istikametinden geliş
Kozyatağı yan yoldan Carrefour’un arkasına geldiğinizde Ataşehir tabelasını takip edin. İlk ışıklardan sola dönüp köprünün altından geçtikten sonra sağdaki yol ayrımından devam edin. 100 metre sonra Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nu göreceksiniz.

Otobüsle ulaşım
Kadıköy’den kalkan 8M ve 8A; Ümraniye’den kalkan 8K ve Üsküdar’dan kalkan 16M hattı sizi Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nun hemen önündeki Leylak Sokak durağına getirecektir.

Metroyla ulaşım
Kadıköy-Kartal metrosunu kullanarak Yeni Sahra durağından 8A otobüs hattıyla, Kozyatağı durağından da 8K otobüs hattıyla Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’na gelebilirsiniz.

Metrobüsle ulaşım
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’na metrobüs hattından ulaşmak istiyorsanız Uzunçayır durağından Kadıköy-Yenisahra minibüsleriyle, 16M ve 8M numaralı otobüslerle ya da Söğütlüçeşme durağından 8A numaralı otobüsle gelebilirsiniz.

Minibüs ve dolmuş seferleri
Taksim-Ataşehir dolmuşlarıyla, Kadıköy-Yenisahra ve Üsküdar-Ataşehir minibüsleriyle de Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’na ulaşım sağlanmaktadır.